Over TECTUM

Lekker buiten zijn. Met je handen goed geld verdienen door zinvol werk te doen. Hard werken, maximaal genieten. Dakdekken is een mooi vak! Dat blijkt wel, want de ervaring leert: mensen die bij ons dakdekker worden, blijven het. En dat is maar goed ook, want Nederland ligt vol platte daken en dat geeft genoeg werk.

Even voorstellen: wij zijn TECTUM, het opleidingsinstituut voor dakdekkers in de platte dakenbranche. De meeste dakdekkers kennen ons daarom al. We leiden op, scholen bij en zorgen dat dakdekkers in Nederland dus op niveau werken.

Bij ons leer je wat het is om dakdekker te zijn én te blijven.

Ons doel is niet zoveel mogelijk mensen examen te laten doen, maar van jou een goede werknemer te maken. Dat betekent kwalitatief onderwijs waar je in de praktijk wat aan hebt, dat je netjes betaald wordt voor schooldagen en dat we je meer bijbrengen dan alleen praktische zaken.

Je leert niet alleen het vak, maar over het leven.

Het maakt niet uit wat je achtergrond is, bij TECTUM is iedereen gelijkwaardig. 's Ochtends zeggen we goedemorgen, 'op tijd' is echt 'op tijd' en we werken door tot het af is. Normaal doen dus en dat mag je dan ook van ons verwachten! Want een goed voorbeeld doet goed volgen. Bij ons word je een complete vakman!